Miksi valitsisit 3M autokalvon?

Edelläkävijä

3M on ikkunakalvojen kehittäjänä edelläkävijä 50 vuoden kokemuksella. Tuotekehityksen viimeisin saavutus on korkealuokkainen autokalvo, joka säilyttää värinsä patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta. Ajan kuluessa kalvon pinta usein haalistuu ja muuttuu violetin väriseksi. Läpivärjäyksen ansiosta 3M Scotchtint Colour-Stable Autokalvo pysyy tyylikkäänä vuodesta toiseen.

Hyvännäköinen ja toimiva

3M Ikkunakalvojen valmistuksessa käytetään ainoastaan 3M:n omia korkealaatuisia liima-aineita. Takaamme että kalvo pysyy tiukasti paikallaan, ilman ikävännäköisiä kuplia ja repeämiä

Viileä auto – mukavampi olo

Sen lisäksi että 3M Autokalvot tekevät autostasi tyylikkään näköisen, ne myös suojaavat matkustajia auringon kuumuudelta ja häikäisyltä. 3M Colour-Stable Autokalvojen ansiosta sisätila pysyy viileämpänä ja mukavampana matkustaa. Myös auton ilmastointijärjestelmä rasittuu vähemmän. Koska 3M autokalvot torjuvat 99% auringon haitallisista ultraviolettisäteistä, suojaavat ne myös auton sisustusmateriaaleja. Nahka ja tekstiilipinnat säilyvät paremmin haalistumiselta, haurastumiselta ja kuumuudelta.

Kestävä väri – vuodesta toiseen

3M Scotchtint Colour-Stable Autokalvot on käsitelty kestävällä naarmusuojalla. Autokalvo säilyy uudenveroisena pitkään ja säilyttää värinsä haalistumatta.

Turvallinen

Autokalvot suojaavat matkustajia onnettomuustilanteessa sitomalla lasin sirpaleet itseensä ja näin estäen pirstoutumisesta aiheutuvia vammoja. Autokalvo antaa myös turvan varkaita vastaan estämällä suoran näkyvyyden auton sisätiloihin. Monet vakuutusyhtiöt edellyttävätkin, että arvotavara on ohikulkijoilta suojattu (mms. työkalut ja koneet).

Ei violetin värisiä ikkunoita

Täysin uudenlaisen valmistusmenetelmän ansiosta 3M Colour-Stable Autokalvot eivät haalistu violetin värisiksi.

Takuu

Valtuutettuna asentamona annamme 7 vuoden takuun. Vaativatkin takalasit tummennetaan meillä yhdestä kalvopalasta, ilman saumoja ja ryppyjä. Sekä kaikkien automallien sivuikkunat ILMAN oviverhoilujen purkua! 100% takuulla. Talviaikaan pidämme auton yön yli kuivumassa tummennuksen jälkeen.

Valikoimissa on neljää tummuusastetta

CS50: vaalea, antaa kevyen sävyn
CS35: keskivaalea, antaa hyvän sävyn
CS20: tumma, näkyy himmeästi läpi (suosituin henkilöautoissa)
CS 5: lähes musta, ulkoa ei näe sisään (suosituin pakettiautoissa)

havainnekuvatMikäli kuva ei näy, katso vaihtoehdot eri kalvotummuuksista tästä.

Hinta

Pääset hinnastoomme tästä linkistä.

Tarjous! – tummennuksen yhteydessä maalatun takapuskurin päälle läpinäkyvä suojateippi asennettuna 40e lastauksen aiheuttamia naarmuja vastaan.

Nyt myös sijaisauto tummennuksen ajaksi edulliseen hintaan!! Ota yhteyttä!