Meiltä saat 3M auringonsuoja- ja turvakalvot

Kasvavien energiakustannusten vuoksi monet yritykset panostavat kiinteistöjen energiatehokkuuteen. 3M auringonsuojakalvojen tuoma hyöty ei rajoitu ainoastaan kesäkaudella ilmastointisäästöihin, vaan 3M kalvot tuovat suuren hyödyn myös talvella, torjumalla lämmön karkaamista sisätiloista ulos.

Pyydä ilmainen asiakaskäynti toimitilojen / kodin ikkunoiden mittauksesta. Esittelemme Teidän tarpeitanne palvelevat 3M-kalvoratkaisut.

Scotchtint Auringonsuojakalvot

  • suojaavat lämpösäteilyltä – ilmastointikustannukset pienenevät
  • vähentävät lämmönhukkaa – lämmityskustannukset pienenevät
  • vähentävät häikäisyä, UV- säteilyä ja haalistumista
  • kohentavat rakennuksen ulkonäköä ja yleisilmettä

Auringon elektromagneettisen säteilyn torjunta 3M Scotchtint auringonsuojakalvojen avulla
3M:n edistyksellisen valmistustekniikan ansiosta monikerrosrakenteiset Scotchtint auringonsuoja-kalvot estävät haitallisten auringonsäteiden läpäisyä. 3M:n kalvojen ansiosta lämpötila rakennuksen sisällä pysyy miellyttävänä niin kuumalla ja aurinkoisella säällä, kuin talvipakkasillakin.

Scotchtint auringonsuojakalvot torjuvat jopa 75% tavallisen lasituksen läpäisemästä auringon lämpösäteilystä. Kalvot vähentävät merkittävästi myös auringonsäteistä johtuvaa häikäisyä ja auttavat täten noudattamaan EU:n työergonomiaan liittyvää 90/270/EC direktiiviä, jonka mukaan näyttöpäätteiden häikäisy ja heijastus työpaikoilla tulisi estää.

Auringonsuojakalvojen avulla voidaan lisäksi kohentaa lasituksen ulkonäköä ja yhtenäistää rakennuksen arkkitehtonista ilmettä. Kalvot tarjoavat myös näkösuojaa.

3M panostaa voimakkaasti auringonsuojakalvojen tuotekehitykseen. Scotchtint kalvot edustavat alan uusinta teknologiaa ja niiden valmistuksessa noudatetaan kansainvälisten ja kansallisten laatustandardien suosituksia.

Scotchtint kalvoja asentavat vain valtuutetut, ammattitaitoiset 3M jälleenmyyjät ja asentajat. Näin varmistetaan kalvojen toimivuus ja paras mahdollinen suorituskyky. Lisäksi 3M tarjoaa seitsemän vuoden takuun lähes kaikille ikkuna-kalvoilleen. (Prestige 15v.)

3M Scotchtint auringonsuojakalvoilla voidaan nopeasti ja kustannustehokkaasti saada aikaan optimaaliset lämpöolosuhteet rakennuksen sisätiloihin.

Lämmöntorjunta ja lämmönhukan estäminen
3M:n auringonsuojakalvot vähentävät rakennukseen ulkoapäin tulevaa lämpösäteilyä, sekä estävät lämmön karkaamista sisätiloista kylmällä säällä. Auringonsuojakalvoja käyttämällä voidaan siis vähentää sekä ilmastointilaitteiden kuormitusta että lämmityskuluja.

UV-säteilyn torjunta
3M:n auringonsuojakalvot estävät tehokkaasti UV-säteilyä ja suojaavat siten tekstiilejä ja muita sisustus-materiaaleja haalistumiselta

3M Prestige Ikkunakalvot: Kirkkaasti ensiluokkainen

Uutta 3M Ikkunansuojakalvo valikoimassa ovat runsaasti valoa läpäisevät ja lämpöenergiaa torjuvat Prestige Ikkunakalvot.

Ylivoimainen optinen kirkkaus
Näissä kalvoissa käytetään uudenlaista, 3M patentoimaa, monikerroskalvotegnologiaa joka torjuu infrapunalämpöä ja haitallisia UV säteitä päästäen kuitenkin näkyvän valon läpi. Kiinteistöönne asennettuna kalvo torjuu auringon lämpöenergiaa päästäen päivänvalon sisään, hyöty kummastakin on madaltunut energiankulutus.

Ei vanhanaikaista metallia
Luonnon innoittamana, tämä uusi teknologia käyttää satoja tarkkaan suunniteltuja polymeerikerroksia saavuttaakseen hämmästyttävän suorituskykynsä. Toisin kuin vanhanaikaisissa, metallia sisältävissä kalvoissa, Prestige Ikkunakalvoissa ei ole korroosio vaaraa, eikä se estä matkapuhelinsignaaleja.

Alan ensimmäinen 15 vuoden asennustakuu
Taattuna 15 vuoden asennustakuulla – Prestige Ikkunakalvoilla saat mielenrauhan.

Katso esite ainutlaatuisesta 3M-Prestige nanokalvosta

Tekniset tiedot suosituimmista kalvoista löydät täältä.

Turvakalvot

  • Ehkäisevät varkauksia
  • Suojatun ikkunalasin rikkominen ja läpäiseminen on erittäin hankalaa
  • Kustannustehokas keino varkauksien ja ilkivallan torjumiseen
  • Sirpalesuoja tapaturmatilanteissa suojaa vakavilta loukkaantumisilta
  • Läpinäkyvä ja huomaamaton
  • Nopeasti asennettava

Turvakalvoja on saatavissa myös tummentavilla sävyillä.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys laskee suoraan remonttisi kustannuksia. Kotitalousvähennys koskee omistusasunnossa tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn työn kustannuksia. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä  vuonna 2017 on 2400 euroa vuodessa. Vähennys on henkilökohtainen joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4800 euroa vuodessa. Vähennys on 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja 20 % maksetusta palkasta.

Tarkempia lisätietoja kotitalousvähennyksestä saat osoitteesta www.veronmaksajat.fi

Pyydä tarjous tai ilmainen asiakaskäynti tästä.