Auton mainosteippaus

Viisi avainta onnistuneeseen teippaukseen

1. Visio

Hyvä visio voi tulla asiakkaan graafisesta ohjeistuksesta, tai se voidaan ideoida myös yhdessä asiakkaan kanssa.

2. Graafinen suunnittelu

Meiltä löytyy pohjakuvat lähes kaikkiin automalleihin, joten saat tarkan luonnoksen lopputuloksesta omalta graafikoltamme jo suunnitteluvaiheessa. Luonnos voidaan toki tehdä myös valokuvan päälle. "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!"

3. Tuotanto

Laadukkaat ja oikein säädetyt koneet takaavat kirkkaat värit ja laadukkaan tulostusjäljen. Oikeat materiaalivalinnat tekevät teippauksista jopa vuosikymmeniä kestävän. Ammattituotteet kuten 3M sisältävät myös alan kattavimmat takuut.

4. Jälkikäsittely

Tulosteet laminoidaan käyttötarkoituksen mukaisesti kirkkaalla kalvolla, jotta pinta on pesua ja mekaanista rasitusta kestävä, eikä värit kulu irti tarroista. Myös tarvittavat muotoonleikkaukset tehdään tietokoneohjatusti, jolloin mms. teksteistä on mahdollista saada jäämään pintaan pelkät kirjaimet.

5. Asennus

"Työ tekijäänsä opettaa" Mikään ei korvaa kokemuksen tuomaa varmuutta, jota meillä on kahden sukupolven ajalta tuhansista eri työkohteista. Annamme kaikille töillemme tyytyväisyystakuun. Olemme myös 3M-valtuutettu asentamo, joten materiaaleilla on laajennettu valmistajan takuu voimassa.

Yrityksen auto on hyvää mainostilaa, joka liikkuu siellä missä asiakkaitakin on

Toteutamme teippaukset omasta suunnitelmastanne, tai suunnittelemme teille tyylikkäät mainokset alusta loppuun. Hyväksytämme aina valmiin luonnoksen teipattavasta kohteesta, ennen materiaalien valmistusta. Oman tuotannon vuoksi saatte teipit tarpeidenne mukaan erittäin kustannustehokkaasti, saman katon alta, nopeasti ja vaivattomasti.

Teemme myös kuorma-auton yliteippaukset, mainosteippaukset, heijastavat teippaukset, kontin teippaukset jne.

Säilytämme kaikki työmme digitaalisena, varmuuskopioituna, joten logonne ja teippauksenne pysyvät myöhempää käyttöä varten tallessa meillä.

Huom korikorjaamot! Meillä on digitaaliset menetelmät myös teippausten tekemiseen kolarikorjauksissa, vaikka emme olisi alkuperäisiä teippejä valmistaneet.

Pyydä tarjous tai asiakaskäynti. Soittamalla kiireelliset kolarikorjaus-tapaukset.