Painotuotteet, roll-upit, tarrat, tulosteet, tapetit

Saat meiltä suunnittelun kera uudet käyntikortit, roll-upit ja muut painotuotteet.

Roll-Upit

Roll-up on kätevästi mukana kulkeva, sekunneissa pystytettävä markkinointimainosväline esim. messuille, esittelyihin, myymälämainontaan ja muihin markkinointitilanteisiin. Telineen pystyttämiseen et tarvitse työkaluja tai oppaita. Myydyin Roll-Up tuotteemme on erittäin hyvän hinta-laatusuhteen omaava Roll-Up 85×200 cm, jonka hintaan sisältyy valokuvatason painatus laadukkaalle ja ryhdikkäälle vuodalle, kevyt ja kestävä koneisto, sekä musta kantolaukku.

Roll-Upin suunnittelu

Maksimoi roll-upin onnistuminen tutustumalla alla oleviin ohjeisiin.

  • Roll Up ei ole lehtimainos, joten kiteytä sanomasi.
  • Valitse kuvat ja kuviot huolella, koska niiden tulee toimia myös suurikokoisina.
  • Mikäli olet epävarma tai sinulla ei ole suunnitteluun sopivia ohjelmia, kauttamme saat myös suunnittelupalvelut.

Tarrat

Tarvitsetko veneeseen uudet rekisterinumerot tai työkaluihin, -koneisiin firman logotarrat? Valmistamme nopeasti ja vaivattomasti kaikenkokoiset mainostarrat 1-värisenä, tai tulostettuna monivärisenä. Tarra voi olla yhtenäisellä pohjatarralla, tai muotoonleikattuna, jolloin teipattavaan pintaan jää vain kirjaimet. Muotoonleikatut tarrat saat aina siirtokalvotettuna, jonka avulla tarran teippaaminen onnistuu helposti kirjainten pysyessä oikeilla paikoillaan.

Suurkuvatulosteet, tapetit ja sisustusteipit

Eri materiaalien ansiosta voimme valmistaa tulostettavia kuvia moneen käyttötarkoitukseen, maalipinnalle, ikkunaan, alumiiniin, muoviin, laattoihin, lattioihin, seiniin, oviin jne. Tulostetut kuvat ovat värikylläisiä, tarkkoja, hajuttomia ja naarmunkestäviä. Sisustuskalvoja löytyy myös satoja valmiita kuoseja, esimerkiksi puujäljitelmät, harjatut, marmorit.