Mainoskyltit, opasteet ja levyt

Jättikylteistä pikkuprinttiin. Ja kaikkea siltä väliltä.

Valmistamme kaiken kokoiset ja näköiset mainoskyltit ulko- ja sisäkäyttöön. Saat meiltä kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta – aina levyjen paikalleen laittoon asti.

Kysy kustannustehokkaat hintamme mainoskylteille.

Alumiinikomposiittilevyt

Eli puhekielessä alukomppi on suosittu, erittäin hyvän ulkokeston omaava jäykkärakenteinen mainoslevy kaiken kokoisiin mainosratkaisuihin. Levy on kevyttä, mutta tukevaa rakenteeltaan ja alumiinisen pinnan vuoksi erinomaisella uv-kestolla varustettu ja huoltovapaa premium mainoslevy. Levyn sisus on polyeteeniä ja pinnat alumiinia. Yleisin levypaksuus 2mm. Mainoskylttien lisäksi levy soveltuu myymäläkalusteisiin
ja mainostelineisiin.

Muoviset kennolevyt

Suosituin levymateriaali isoihin jättikyltteihin ja messuille edullisen hinnan ja hyvän ulkokeston vuoksi (+7v.) Levy on kevyttä mutta tukevaa kennomaisen rakenteen vuoksi ja sitä on helppoa työstää. Yleisin käytetty materiaalipaksuus 8mm näyttää laadukkaalta ja ei vääntyile niin herkästi kuin ohuemmat 3-5mm levyt.

Mainosmagneetit

Magneettikalvoilla teet helposti kiinnitettäviä ja siististi ilman liimajäämiä irrotettavia mainoksia ja opasteita metallipinnoille. Messutapahtumissa ja autonäyttelyissä voit helposti kiinnittää ja poistaa mainoksen jälkiä jättämättä. Magneettikalvoa käyttämällä myös lyhyet kampanjat tai väliaikaiset logomainokset ja opasteet saadaan vaivattomasti esille, eikä asennukseen kulu aikaa. Magneettikiinnityksen ansiosta materiaali on nopeasti ja helposti vaihdettavissa esim. mainoskampanjan päättyessä tai tuote-/hyllymerkintöjen muuttuessa.