Auton yliteippaus

Olemme erikoistuneet ajoneuvojen yliteippauksiin

Onpa haaveissasi autolle uusi erikoisväri, uuden auton maalipinnan suojaaminen yliteippauksella, tai yrityksen erottuminen massasta, me toteutamme sen. Värivaihtoehtoja yliteippaukselle löytyy jo satoja. Värikartasta löytyy maalipintaakin jäljitteleviä hienoja metallivärejä, sekä paljon uusia mattavärejä. Valitsemme aina kohteellesi sopivat yliteippausmateriaalit alan johtavista brändeistä, joille voimme valtuutettuna asentamona myöntää vuosia kattavat takuut. Teippi suojelee alla olevaa maalipintaa ja on myös poistettavissa vuosienkin jälkeen. Innovatiivinen ja koulutettu alan ammattilaisista koostuva henkilökuntamme palvelee aina päämääränä tyytyväinen asiakas, parhailla materiaaleilla – parhaalla lopputuloksella. Henkilöautojen yliteippaukset keskimäärin 2000-3000€ sis. alv 24% asennettuna.

Chrome Delete / Koristeteippaukset

Jos kromi ei miellytä, ne voi teipata piiloon ja tarvittaessa teippauksen poistaa vaivattomasti. Teemme myös ajoneuvojen osa-teippauksia esim. katon teippaukset, raitateippaukset ym koristeteippaukset.

Auton suojateippaus

Asennamme laadukkaat 3M kiveniskuteipit suojaamaan maalattua takapuskurin pintaa tavaroiden ja eläinten aiheuttamilta naarmuilta. Myös helmat, kynnykset, kaaret jne vaativat monissa autoissa suojaamista. Suojakalvoja löytyy läpinäkyvänä tai mustana.

Auton designteippaus, lamppukalvot

Uutta ilmettä autollesi katon teippauksella, konepellin teippauksella, lamppukalvoilla, tai uniikilla koristeteippauksella, vaikka omasta piirretystä mallista. Me toteutamme sen.