Mark Art on täyden palvelun teippitalo Lahdessa. Lähtökohtanamme on auttaa sinua kaikissa teippauksiin liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti alan erilaisia töitä, mainosteippauksista ja auringonsuojakalvotuksista – aina auton yliteippaukseen asti. Toteutamme myös kiinteistöjen energiatehokkuutta tukevia ikkunakalvotuksia, sekä näkösuoja- ja murtosuojakalvoja.

Vahvuutemme on yli 10 vuoden kokemus teippialan monipuolisista töistä.

Oman materiaalivaraston, graafisen suunnittelun ja tuotannon johdosta toteutamme pienet ja suuret tilaukset alusta loppuun kustannustehokkaasti. Nykyaikaiset tuotantovälineet ja huippumateriaalit takaavat laadukkaan ja näyttävän lopputuloksen.

Toimitilojemme asennushallissa on 4,3m korkea nosto-ovi ja pituutta hallissa on 16m, joten sisään mahtuu helposti kalustoa henkilöautosta linja-autoon.

Olemme 3M tuotteiden valtuutettu asentamo, joten saat markkinoiden kattavimmat takuut kaikille asentamillemme teippauksille.

Teippaukset toteutetaan omien toiveidesi mukaisesti, tai voimme vastata myös graafisen ilmeen suunnittelusta antamiesi suuntaviivojen pohjalta. Kokonaisvaltaisen palvelumme avulla saat yrityksesi tehokkaasti näkyviin!

Ota yhteyttä niin toteutetaan juuri sinulle sopivimmat ratkaisut!

mark_art5
mark_art_tulostin
mark_art4
mark_art2
mark_art6